Η Μάντισον έμεινε για σχεδόν ένα μήνα μπροστά από το κατεστραμμένο σπίτι της στο Paradise μέχρι να επιστρέψει η Αντρέα Γκέιλορντ. Όταν ξέσπασε η φωτιά η Άντρεα έλειπε από το σπίτι και δεν κατάφερε να επιστρέψει για να σώσει την σκυλίτσα της.

Η Άντρεα απευθύνθηκε στην ακτιβίστρια Σάιλα Σάλιβαν που έσωσε ζώα από την πυρκαγιά προκειμένου να ψάξει για την Μάντισον. Και τελικά την βρήκε! Η Μάντισον πρόσεχε το κατεστραμμένο από την πυρκαγιά σπίτι της οικογένειάς της. Παράλληλα, εντόπισε και τον αδερφό της Μάντισον, τον Μικέλ, 136 χιλιόμετρα μακριά.

Η Μάντισον δεν ανταποκρινόταν στα καλέσματα της Σάιλα με αποτέλεσμα να της αφήσει φαγητό, νερό και να ειδοποιήσει την Άντρεα.

«Τα σκυλιά επανενώθηκαν με την ιδιοκτήτριά τους το Σάββατο. Η Άντρεα έφερε στη Μάντισον τα αγαπημένα της κράκερ. Φανταστείτε την αφοσίωσή της, να στέκεται μπροστά από το σπίτι της κάτω από τις χειρότερες συνθήκες», δηλώνει η Σάιλα.

Η συγκινητική διάσωση της Μάντισον και του Μικέλ έγινε viral στα social media με την Άντρεα να δηλώνει περήφανη: «είναι ο καλύτερος σκύλος του κόσμου, ο καλύτερος».