Μπορεί στις μέρες μας να γίνεται όλο και πιο εύκολη η μετακίνηση, δεν ισχύει όμως για όλους…

Ρωτήσατε ποτέ κάποιον που διαθέτει κατοικίδιο, τι δυσκολίες μπορεί να συναντά στην καθημερινότητα του, όταν θέλει να μετακινηθεί μαζί του;

Αν δεν διαθέτετε κατάλληλο μεταφορικό όχημα και αναζητάτε λύση για την ασφαλή μεταφορά του κατοικίδιου σας, η Chania Pet Transport, έχει φροντίσει για εσάς.

Ο Χρήστος, οδηγός ταξί αλλά και φιλόζωος -καθώς διαθέτει 2 υπέροχα σκυλιά-, μέσα από την καθημερινότητα του, διαπίστωσε την ανάγκη για γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση των κατοικίδιων και πήρε τη μεγάλη απόφαση δημιουργώντας τη Chania Pet Transport!

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση και φροντίδα των ζώων, μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει, από την επιβίβαση μέχρι και την αποβίβαση.

Το ειδικά διαμορφωμένο όχημα, τύπου van, διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την σωστή μεταφορά του κατοικίδιου σας, καθώς διαθέτει άνετους χώρους με περιμετρικό πλαίσιο ασφαλείας, κλιματισμό αλλά και πόρτες εύκολης επιβίβασης-αποβίβασης.

Οι μικροί μας φίλοι είναι ευπρόσδεκτοι και η μεταφορά τους γίνεται παρέα με εσάς ή ασυνόδευτα κατόπιν συνεννόησης.

Απευθυνθείτε λοιπόν στην Chania Pet Transport για:

  • Μεταφορά κατοικίδιων σε λιμάνια, αεροδρόμια, ΚΤΕΛ (από και προς), εντός και εκτός πόλης
  • Μεταφορά κατοικίδιων σε κομμωτήρια ζώων (σαλόνια καλλωπισμού), εκπαιδευτές κ.α.
  • Μεταφορά κατοικίδιων σε γιατρούς και νοσοκομεία ζώων
  • Μεταφορά κατοικίδιων σε ξενοδοχεία – πανσιόν ζώων – φιλοξενίες

 

Εξυπηρέτηση επειγόντων περιστατικών όλο το 24ωρο και διαδρομές μετ’ επιστροφής, με 30 λεπτά αναμονή σε κάθε διαδρομή χωρίς χρέωση.

Κλείστε το δικό σας ραντεβού για να δοκιμάσετε τη νέα υπηρεσία (τηλ. επικοινωνίας: 6987445010) ή στείλτε τις απορίες σας στο chaniapettransport@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον διαδικτυακό ιστότοπο www.chaniapettransport.com και τη σελίδα στο facebook.